Hjælp til at skabe en tryg rutine
– og få færre konflikter

Brug rutiner til at skabe en forudsigelig hverdag for dine børn, så der kommer mere ro på – midt i usikkerheden.

Undgå at blive bims derhjemme, sammen med børnene. Her er mine tips til hvordan du kan strukturere dagene. Med idéer til hvilke aktiviteter du kan bruge at aktivere børnene, give dem ro og undgå mange af de konflikter og uro – der let kan komme i denne uforudsigelige tid.

Tryk play på videoen.

Skab din egen rutine for dagen, i den her tid hvor du er hjemme med dit barn. Ved at gøre dét mindsker du konflikter og får ro på børnene – når du skaber en ramme for dagen, så du har noget at planlægge efter, og sikre dig der både bliver tid til lektier og hjemmearbejde.

Det kan gøre en meget stor forskel i en uforudsigelig tid.

Download dagsskema, ikoner og workbook >>

Rutinekortene hjælper dig til at skabe en forudsigelig morgen- og aftenrutine. Forudsigeligheden mindsker konflikter og skaber mere ro i hjemmet. Den tryghed som den faste rutine giver, hjælper til at give ro og overskud.

Aldrig har der været lige så meget brug for dem, som nu – en den her svære tid, der føles utryg for mange.

Få dine egne Rutinekort her >>

Eller få værktøjet som en fysisk trætavle, hvor dit barn kan vende en brik om for hver opgave der er klaret – og mærke glæden over at se det glade ansigt på den anden side af brikken. Giv dit barn følelsen af at have klaret det godt – som vil give mere motivation til at klare sine opgaver uden brok og konflikter.

Få din egen Rutinetavle her (kun 1 tilbage på lager)

Anna Hjorth støtter forældre i hele landet, som har børn med adhd eller autisme. 1 time med Anna er guld værd og kan give værktøjer at leve længe på. Det er en gave i denne tid hvor vi kan føle os pressede, hvor der er kortere vej til konflikter. Hun lære dig i dét her foredrag om hvordan du forebygger konflikter, og hvordan du håndtere dem når de sker og lære dig om at bruge low arousal.

Køb adgang til foredraget:
Konflikthåndtering og low arousal >>

Styrk dit barns immunforsvar

Simple tricks og redskaber til at få dit barn til at sove hurtigere, så du kan få mere tid til dig selv

Styrk dit barns- og jeres families immunforsvar. Genialt online foredrag med Anette Straadt – og så er det endda gratis. Hvor du både lære hvordan du styrker din barns krop i denne tid – og hvordan du støtter dit barns krop i at blive rask når, eller hvis virus rammer. Bliv medlem af hendes Facebook gruppe ligesom over 1.300 andre for at se foredragene:

Hjælp til at få dit barn til at sove

Simple tricks og redskaber til at få dit barn til at sove hurtigere, så du kan få mere tid til dig selv

Opdag de 4 grunde til vores børn ikke kan falde i søvn, og hvordan du let løser dem med de her 4 enkle tricks. Så det kan blive lettere for dig at putte dine børn, og du kan få mere tid til dig selv om aftenen, når de sover.

Tryk play på videoen.

Lyt til et udsnit af den smukke børnemeditation ‘Natbjørnen Tjugga’ der hjælper dig barn til at glide ind i søvnen helt uden at opdage det. Det hjælper barnet til at komme ud af sit hovede og ned i sin krop, mens man forestiller sig at ligge trygt i Tjuggas store, varme bjørnearme.

Køb den fulde meditation via Appen ”Emilie Jacobsen Meditationer” – søg efter den i din App-store.

Se også…

Hvordan jeg fik mit barn til at sove på 4 minutter

Se videoen >>

Inspiration til hjemmeskoling

Årshjul du kan bruge til at lære dit barn om årets gang, måneder og årstider

Brug årshjulet til at lære dit barn hvad måneder er, kende forskel på månederne og snakke om hvem I kender der har fødselsdag hvornår?

Farverne hjælper barnet til at huske hvornår, hvem har fødselsdag, hvor mange måneder der er til.

Bagefter kan I gå en tur i skoven og se på træerne – og snakke om hvordan man ser på træerne hvad årstid det er.

Få dit eget årshjul >>

Lære børn om årets gang, måneder og årstider
Årshjul til børnehave, der viser hvem der har fødselsdag hvornå
Ea Marie

Ea Marie

Styrker dig som mor, med at gøre hverdagen med børn – både lettere og sjovere – med hendes Visuelle værktøjer og Rutinetavlen. Hun giver konkrete værktøjer du kan bruge med dit barn, og støtter dig til at gå styrket igennem tidspunkter af livet der er svære.

Skriv en kommentar